Wnętrze - Dodatkowy przycisk otwierania bagażnika w kabinie Cruze
C77 - 2016-04-27, 11:28
Panowie jeśli nadal szukacie przycisków bagażnika to te z BMW są podświetlane i kosztują grosze
http://allegro.pl/listing...ce-aut-1-5-0408
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
tapsik - 2016-04-27, 14:57
Kupiłem sobie taki przycisk tylko teraz się zastanawiam nad miejscem, gdzie to zamontować.
Myślałem o tunelu środkowym przed mieszkiem zmiany biegów.
C77 - 2016-04-28, 21:03 Temat postu: Podświetlany przycisk bagażnika BMW Jak dla mnie w tym miejscu jest najlepiej:
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
Z resztą oryginalnie w bejcy też jest dokładnie w tym miejscu:
C77 - 2016-06-02, 19:00
Przycisk otwierania bagażnika z BMW został spreparowany pod Cruzaka
Teraz czeka tylko na montaż
Muchozord - 2016-08-25, 14:51
Zerknijcie na to:
BOGACTWO ALIEXPRESS
Przycisk jednoczesnego zamykania szyb i OTWIERANIA bagażnika. Moje pytanie, czy bedzie działał w HB 2013? Chciałbym kupić z racji że nie mam w kluczyku dodatkowego otwierania w razie awarii.
Mój pierwszy post tutaj, witam wszystkich, Dawid miło mi
C77 - 2016-08-29, 13:18
Jeśli założysz sobie nowy przycisk bagażnika
i podłączysz dokładnie tak jak opisałem na poprzednich stronach
to na 100% zadziała on w Twoim HB .
tapsik - 2016-09-01, 18:32
C77 jakiej diody użyłeś? Dawałeś do tego rezystor? Kupiłem ostatnio na alli diody ice blue o różnych wielkościach, z myślą podmiany oświetlenia przycisków w panelu środkowym.
Split - 2016-09-01, 20:27
Udało się komuś zdobyć taki przycisk?
|
|
|