To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Chevrolet
Pozwól się uwieźć

Wnętrze - Fotele i kanapa z Astry do Cruza

egonx14 - 2014-12-08, 16:46
Temat postu: Fotele i kanapa z Astry do Cruza
Witam. Orientuje się ktoś może czy pasują fotele i kanapa z Astry J do Cruza? Kolega pracujący w serwisie Opla Wawrosz nie jest w stanie mi odpowiedzieć na to pytanie. Pozdrawiam.
iparts - 2014-12-10, 10:00

Astra J powstała na płycie General Motors (Delta), z której korzysta również Cruze wiec chyba powinny pasować.
egonx14 - 2014-12-11, 14:48

Teoretycznie powinno, na zdjęciach wyglądają identycznie. Pytam bo chcę kupić skórzane fotele do swojego a z Astry dużo bardziej mi się podobają. :-P
kemoiz - 2014-12-11, 18:39

Ile takie fotele mniej więcej kosztują?
endriu333 - 2014-12-11, 19:42

Zależy od stanu ale minimum to1500 no i pytanie co z poduszkami bocznymi, napinacze pasów i czujnikami ciężaru w siedzeniach....ja swoje obszyłem prawdziwa skóra swojego czasu a nie produktem skoro podobnym....
C77 - 2014-12-12, 13:18

Pamiętam, że ktoś już tego na bank próbował :-> ale nie pamiętam gdzie to było i nie pamiętam rezultatu <bezradny>
jak sobie przypomnę, lub odnajdę to info to Ci tu napiszę :-)

C77 - 2016-04-25, 06:41
Temat postu: Fotele i kanapa z Astry J do Cruze
Właśnie sobie przypomniałem :-)

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

Boyka - 2016-05-25, 17:05

Po 2 latach przypomniałeś sobie o tym temacie hehe ;D
C77 - 2016-05-30, 10:17
Temat postu: Kanapa z Astry IV do Cruze
Szczęśliwi czasu nie liczą :mrgreen:

Ważne, że mamy odpowiedź na zadane pytanie :-)

Swoją drogą ciekawe czy kanapa ze zwykłej Astry IV jest wygodniejsza od twardej cruzakowej "deski",
jeździłem kilkoma Astrami J ale tego aspektu jakoś nie porównywałem.

rafic - 2016-05-31, 10:52

Czyli, że tylna kanapa z astry 4 pasuje do cruzaka plug&play ? Siedziałem w salonie w astrze i tam tylna kanapa jest sporo wygodniejsza, bo ma trochę fajnej pianki pod tapicerką i chyba jest ogólnie jakoś pod trochę innym kątem ustawiona. Z tym, że kolorystycznie będzie odróżniać się od tapicerki z przednich foteli.
rwicik - 2016-05-31, 10:56

Ja miałem okazję jeździć Astrą i stwierdzam, że fotel kierowcy jest bardziej wygodny od twardego fotela Cruze.
C77 - 2016-06-02, 13:31

rafic napisał/a:
Czyli, że tylna kanapa z astry 4 pasuje do cruzaka plug&play ?

Si <yes>

rafic napisał/a:
Z tym, że kolorystycznie będzie odróżniać się od tapicerki z przednich foteli.

To trzeba wstawić też fotele z przodu :mrgreen:

Niestety nie mam pomysłu na tapicerowane wstawki drzwi i deski rozdzielczej,
przy Jet Black chyba nie będzie nazbyt zauważalnej różnicy, przy Med Titanium będzie.