To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Chevrolet
Pozwól się uwieźć

Wnętrze - Dywaniki samochodowe

C77 - 2015-09-24, 20:19

Heh, a do mnie środkowy dywanik na tunel przyszedł przed weekendem z Frogumu z tymi kwadracikami,
chociaż zamawiany był z Rezaw-plasta.
Na szczęście przyszedł zwykłą przesyłką a miał płatnością przy odbiorze, więc darmowemu koniowi... itd. :mrgreen:

pool80 - 2015-09-24, 20:22

Walnęli się pewnie przy wysyłaniu..
C77 - 2015-09-24, 20:42

Myślę, że raczej zrobili to celowo aby nie dostać negatywa a towar niezgodny z opisem - kupowane na allegro - a tak za free to może nic nie napiszę 8-)

Aukcja podpisana Rezaw-plast - na fotce Rezaw Plast - wysyłka za pobraniem - przychodzi kurier - pytam ile? - NIC - :shock: - otwieram - Frogum.

Mogę Ci podać linka do aukcji jeśli chcesz też darmowego froguma na tunel, przypasuje do Twojego zestawu :-)
mój poszedł już do innego auta - a do Cruze muszę znowu zamówić Rezaw-Plasta na tunel ale tym razem gdzie indziej.

Btw - Rezaw-Plasty pachną ładniej i intensywniej niż Frogumy :mrgreen:

pool80 - 2015-09-24, 20:45

Dzięki ;) , ale nie będę zabudowywał tunelu. Tak jak jest teraz jest ok. Oby tylko się nie przetarły po roku, pozdrawiam.
szczuplin - 2015-09-29, 21:22

ktoś cos takiego ma? wie gdzie szukać. Super temat

berpa - 2015-09-29, 22:45

Na Aliexpress widziałem dywaniki w tym stylu. Niemniej nie wzbudzają mojego zaufania. :roll: Teraz to chyba nazywają 3D.
C77 - 2015-12-14, 13:37
Temat postu: Dywanik na tunel w Cruze
pool80 napisał/a:
Dzięki ;) , ale nie będę zabudowywał tunelu. Tak jak jest teraz jest ok.

Bo nie wozisz z tyłu trzech pasażerek :-)

U mnie zawsze ta środkowa miała wyrzuty sumienia z powodu konieczności deptania po tapicerce,
a teraz nie ma :mrgreen: i jeszcze powiedziałem, że to specjalnie dla niej go wsadziłem aby ulżyć jej sumieniu <lol>
bardzo się ucieszyła <ok> :mrgreen:

Dla zainteresowanych,
linie cięcia dywanika na tunel w Cruze wyglądają tak: