Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przycisk pod desk? rozdzielcz?
Autor Wiadomość
bool-cki 

Model Samochodu: Lacetti
Dołączył: 29 Mar 2013
Posty: 83
Skąd: Chojna
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 2/19
 10%
Wysłany: 2013-07-29, 18:08   Przycisk pod deską rozdzielczą

Witam,
Natrafiłem przed chwilą w swoim lacetti na tajemniczy przycisk który jest z dołu deski rozdzielczej, nad prawą nogą trzeba włożyć pod spód deski rękę i on tam właśnie jest. Widać go również po zdjęciu radia i półeczki która jest pod radiem. Idą od niego dwa kabelki gdzieś pod kolumnę kierowniczą.
Do czego on służy?
 
 
     
sebek30091986 
sebek

Model Samochodu: Aveo 5D Base+A/C T255+Brc
Pomógł: 2 razy
Wiek: 34
Dołączył: 06 Maj 2012
Posty: 100
Skąd: Skierniewice
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 0/20
 0%
Wysłany: 2013-07-29, 19:27   

To najprawdopodobniej wyłącznik bezwładnościowy
 
     
bool-cki 

Model Samochodu: Lacetti
Dołączył: 29 Mar 2013
Posty: 83
Skąd: Chojna
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 2/19
 10%
Wysłany: 2013-07-29, 20:13   

Nie bardzo mi to pasuje żeby to to było... , ale mogę się mylić.
 
 
     
user_02 
---

Model Samochodu: brak
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Lip 2010
Posty: 945
Skąd: Śląsk
Poziom: 27
HP: 35/1795
 2%
MP: 857/857
 100%
EXP: 28/83
 33%
Wysłany: 2013-08-01, 00:45   

Auto kupione jako używane ?
Być może jakieś odcięcie zapłonu.
Jak możesz - wrzuć foto :-)
_________________
Tworzymy nową przyszłość :)
 
     
XaRaDaS 


Model Samochodu: Lacetti 1.6 SW
Pomógł: 14 razy
Wiek: 44
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 898
Skąd: WX
Poziom: 26
HP: 49/1637
 3%
MP: 781/781
 100%
EXP: 59/78
 75%
Wysłany: 2013-08-01, 10:02   

Ja wiem od czego to przycisk ;) włącznik dopalacza i można przenieść się w czasie :mrgreen:
_________________
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
     
bool-cki 

Model Samochodu: Lacetti
Dołączył: 29 Mar 2013
Posty: 83
Skąd: Chojna
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 2/19
 10%
Wysłany: 2013-10-15, 16:57   

Mam foto, ale poglądowe znalazłem w sieci, przycisk niemal, że identyczny jest on od alarmu. Dokładnie identyczny nie jest. Sorry, ze tak długo nie wrzucam zdjęcia oryginalnego, ale nie wyciągałem radia. W pozostałych tematach też coś mam wrzucić dopisać, ale tym się jeszcze nie zająłem wiec nic nie piszę.
 
 
     
XaRaDaS 


Model Samochodu: Lacetti 1.6 SW
Pomógł: 14 razy
Wiek: 44
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 898
Skąd: WX
Poziom: 26
HP: 49/1637
 3%
MP: 781/781
 100%
EXP: 59/78
 75%
Wysłany: 2013-10-16, 09:25   

Jak będę rozbierać, to się przyjrzę czy u mnie jest coś takiego, bo radio już kilka razy wymieniałem i też poprawiałem włącznik klimy i nie rzucił mi się ten włącznik.
_________________
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: