Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-17, 21:28
MyLink
Autor Wiadomość
mario78 
BLACK ROOF


Model Samochodu: Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
Pomógł: 75 razy
Dołączył: 15 Sie 2011
Posty: 1104
Skąd: Białystok
Poziom: 29
HP: 64/2142
 3%
MP: 1022/1022
 100%
EXP: 17/94
 18%
Wysłany: 2013-11-30, 20:02   

Nie. Przekręcasz kluczyk w stacyjce tak żeby świeciły się kontrolki ale nie odpalasz silnika :arrow: naciskasz ''menu :arrow: przekręcasz pokrętłem w lewej manetce w dół lub w górę (co powoduje zmianę danych na wyświetlaczu) aż dojdziesz do oleju. Na wyłączonym silniku nie wyświetli Ci spalania i prędkości średniej.
krecik specjalnie dla Ciebie zrobiłem filmik instruktażowy ;-) , u mnie działa to tak :arrow: KLIK .
_________________

Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
NISSAN JUKE 1.6 DIG-T 0-222km/h i szybciej nie pojedzie
 
     
krecik 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 259
Skąd: katowice
Poziom: 15
HP: 0/488
 0%
MP: 233/233
 100%
EXP: 2/35
 5%
Wysłany: 2013-12-01, 13:33   

dzięki za filmik noto chyba albo cos nie tak z tym komputerem jam cruze 5B LT+ 1.6 z 2012 a rok modelowy 2013 może ktoś kto taki sam samochod może napisze czy ma ten olej ?
 
     
kemoiz

Model Samochodu: Cruze 1.8 HB LT+
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 16 Paź 2013
Posty: 355
Skąd: warszawa
Poziom: 17
HP: 6/630
 1%
MP: 301/301
 100%
EXP: 24/41
 58%
Wysłany: 2013-12-01, 14:29   

U mnie w MY14 na nowym wyświetlaczu już nie ma tej opcji ale dziwne, że u Ciebie też nie.
 
     
artur.z

Model Samochodu: CHEVROLET CRUZE
Dołączył: 28 Sty 2013
Posty: 3
Skąd: wielkopolska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 2/9
 22%
Wysłany: 2013-12-01, 17:19   

U mnie zużycia % oleju brak rocznik 2012 MY2013 pozdrawiam
 
     
artur.z

Model Samochodu: CHEVROLET CRUZE
Dołączył: 28 Sty 2013
Posty: 3
Skąd: wielkopolska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 2/9
 22%
Wysłany: 2013-12-01, 17:20   

Bo zapomniałem wyświetlacz mały
 
     
pchorseba

Model Samochodu: Cruze
Dołączył: 13 Gru 2013
Posty: 4
Skąd: Gorzów
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-12-13, 20:59   

Witam.
Podbiję temat :)
Jestem w przededniu odebrania samochodu.
Jaki jest ostatni nr aktualizacji ?

Mój sprzedawca podkreśla że BringGo działa tylko i wyłącznie z iphonem na Mylink. Z tego co tu czytam działa też z smartphonami na systemie android ... To jaka jest ostateczna wersja ? Myli się czy nie ?

Z góry dziękuję !
 
     
Kaczy.mk 
Michał


Model Samochodu: Cruze SW 2.0D LTZ :)
Pomógł: 7 razy
Wiek: 38
Dołączył: 19 Gru 2012
Posty: 232
Skąd: Warszawa
Poziom: 14
HP: 0/426
 0%
MP: 203/203
 100%
EXP: 8/33
 24%
Wysłany: 2013-12-13, 22:56   

pchorseba napisał/a:
Witam.
Podbiję temat :)
Jestem w przededniu odebrania samochodu.
Jaki jest ostatni nr aktualizacji ?

Mój sprzedawca podkreśla że BringGo działa tylko i wyłącznie z iphonem na Mylink. Z tego co tu czytam działa też z smartphonami na systemie android ... To jaka jest ostateczna wersja ? Myli się czy nie ?

Z góry dziękuję !


Myli się. Mam Samsunga Galaxy SII i SIII. BringGo pobrane ze sklepu Google Play - działa bez najmniejszych problemów.
_________________
Można? Można: 201KM / 449Nm :)
 
     
pchorseba

Model Samochodu: Cruze
Dołączył: 13 Gru 2013
Posty: 4
Skąd: Gorzów
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-12-14, 08:54   

dziękuję !! !

a w takim bądź razie czy mylink będzie działał jak kupię Samsunga Galaxy Xcover 2 ? Zmieniam akurat telefon i chciałbym kupić taki żeby mi to w aucie działało ...
 
     
zzzz 


Model Samochodu: CRUZE 1.8 LT+ z LPG
Wiek: 61
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 112
Skąd: Polska
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 12/20
 60%
Wysłany: 2013-12-14, 09:04   

pchorseba napisał/a:
dziękuję !! !

a w takim bądź razie czy mylink będzie działał jak kupię Samsunga Galaxy Xcover 2 ? Zmieniam akurat telefon i chciałbym kupić taki żeby mi to w aucie działało ...


pewnie się tu nie dowiesz...
proponowałem kiedyś żeby podwiesić wątek ze spisem telefonów, które współpracują z MyLinkiem, niestety Koledzy są tacy "ciężkodojni"

a co do Ciebie, nie spotkałem się nigdzie w necie z informacją że ten telefon współpracuje.
 
     
pchorseba

Model Samochodu: Cruze
Dołączył: 13 Gru 2013
Posty: 4
Skąd: Gorzów
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-12-14, 09:12   

pozostaje mieć nadzieję że może ktoś jednak ma taki telefon i będzie wiedział ... albo znajdę kogoś kto taki ma :)
 
     
pokemen 

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 19 Cze 2013
Posty: 82
Skąd: Poznan
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 1/19
 5%
Wysłany: 2013-12-15, 12:18   

Na 100% nie jest tak, ze dzialaja tylko na Iphone. Ja mam na Androidzie telefon i smiga. Nie wiem czemu mialoby nie dzialac na Xcover 2.
 
     
lukas478

Model Samochodu: cruze LS
Dołączył: 26 Lis 2013
Posty: 6
Skąd: Starachowice
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 5/9
 55%
Wysłany: 2013-12-15, 13:48   

pokemen napisał/a:
Na 100% nie jest tak, ze dzialaja tylko na Iphone. Ja mam na Androidzie telefon i smiga. Nie wiem czemu mialoby nie dzialac na Xcover 2.


Zapytaj tych co maja Samsunga S4 i MyLink im nie dziala :->
 
     
Sobol 


Model Samochodu: Cruze 1.8 LT 4D LPG
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 01 Wrz 2013
Posty: 140
Skąd: Biała Podlaska
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 20/22
 90%
Wysłany: 2013-12-15, 14:14   

Co do poziomu oleju to u mnie też ta opcja nie działa w MY2013.
_________________
 
     
pchorseba

Model Samochodu: Cruze
Dołączył: 13 Gru 2013
Posty: 4
Skąd: Gorzów
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-12-15, 15:11   

Mam na szczęście kolegę co ma ten telefon ... niestety jest na urlopie i do pracy wraca po nowym roku ale poczekam, pożyczę aparat, sprawdzę w moim pojeździe i dopiero ewentualnie po udanym połączeniu kupię aparat...
 
     
krecik 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 259
Skąd: katowice
Poziom: 15
HP: 0/488
 0%
MP: 233/233
 100%
EXP: 2/35
 5%
Wysłany: 2013-12-15, 20:14   

czy moglby ktoś wrzucić bringo na androida bo nie ma możliwości zaplacic w google
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: