Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Radio -"Pause"
Autor Wiadomość
kiel11 
Tomasz - Szczecin

Model Samochodu: Chevrolet AVEO T300 LS+ Sedan
Pomógł: 2 razy
Wiek: 43
Dołączył: 02 Kwi 2011
Posty: 83
Skąd: Szczecin
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 2/19
 10%
Wysłany: 2013-10-17, 22:58   Radio -"Pause"

Witam , czy podczas puszczania płyty CD można zatrzymać muzykę - wciskając pause - czy w ogóle jest taki przycisk bo ja niestety nie mogę go zlokalizować . w trakcie jazdy włączam tylko wyciszenie ale muzyka i tak dalej leci (logiczne).
_________________
Chevrolet AVEO (T300) Sedan 1.2 16V 86KM
Salon X.2013, Granatowy Colour
Ponownie dobry i przemyślany zakup...
Lark + AutoMapa
 
     
tomekrus 

Model Samochodu: Aveo T300 4d 1,2 86KM LT
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 13 Sie 2012
Posty: 131
Skąd: WY
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 11/22
 50%
Wysłany: 2013-10-18, 09:21   

a przycisk wyciszania na kierownicy nie wstrzymuje cd?
_________________
 
     
asamer 

Model Samochodu: Aveo T300 HB 86KM
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lis 2012
Posty: 74
Skąd: Piekary Śląskie
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 9/16
 56%
Wysłany: 2013-10-18, 09:24   

Nie ma takiego przycisku, ani takiej funkcji. Przynajmniej ja nie znalazłem, a w instrukcji też nic na ten temat nie ma.
 
     
chevy_power 

Model Samochodu: Chevrolet Aveo, Chevrolet Cruze
Pomógł: 19 razy
Wiek: 34
Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 756
Skąd: Kraków
Poziom: 24
HP: 27/1353
 2%
MP: 646/646
 100%
EXP: 58/68
 85%
Wysłany: 2013-10-29, 19:45   Re: Radio -"Pause"

kiel11 napisał/a:
Witam , czy podczas puszczania płyty CD można zatrzymać muzykę - wciskając pause - czy w ogóle jest taki przycisk bo ja niestety nie mogę go zlokalizować . w trakcie jazdy włączam tylko wyciszenie ale muzyka i tak dalej leci (logiczne).


W moim T250 i fabrycznym radiu blaupunkt można spauzować muzykę z cd. jest pod klawiszem 3. Ale u Was to nie wiem bo Wy już macie "wyższom technologye" :-P

pozdrawiam i powodzenia
 
     
grodzid 

Model Samochodu: T255
Wiek: 46
Dołączył: 17 Paź 2012
Posty: 7
Skąd: Łódź
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 2014-02-13, 16:50   

U mnie w T255 jak nie mam podłączonego USB to po naciśnięciu "SOURCE" - czy jakoś tak - można uzyskać PAUZE w trakcie odtwarzania CD.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: