Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
AVEO T300 Wy??czenie automatycznego zapalnia swiatel
Autor Wiadomość
mijacz55 

Model Samochodu: Aveo T300
Wiek: 28
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 2
Skąd: Gliwice
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2013-11-01, 16:22   AVEO T300 Wyłączenie automatycznego zapalnia swiatel

Witam. Panowie wie ktoś może z was jak wyłączyć ten automat zapalania świateł? Chciałbym zamontować sobie LEDy ale nie wiem jak je wyłączyć. Kolega za montaż Ledów i wyłączenie automatycznego zapalania swiateł zapłacił w oplu 1000zł( 600zł kosztowało wyłączenie właśnie swiateł, tłumaczyli się tym ze musieli sciągnąc kody aż z Koreii) Czynność była wykonywana oczywiście z Oplu.. ;-)
 
     
tomekrus 

Model Samochodu: Aveo T300 4d 1,2 86KM LT
Pomógł: 2 razy
Wiek: 36
Dołączył: 13 Sie 2012
Posty: 131
Skąd: WY
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 11/22
 50%
Wysłany: 2013-11-02, 09:49   

dedykowanego przycisku do tego nie ma, to pewne :)

zdajesz sobie pewnie sprawę że jest to kwestia grzebania w sofcie/wgrania nowej mapy i raczej należy zrobić to w aso. Oni oczywiscie swój haracz ściągnąć muszą (no chyba że masz tam kogoś znajomego).
Fakt "ściągania" tego z Korei/USA/Republiki Pernambuko nie ma tu wg mnie za wiele do rzeczy

przy kosztach o których wspomniałeś trzeba oczywiście rozważyć sens montowania ledów - różnica w paliwie zwróci się wtedy po 100 tys km? 200 tys km?
_________________
 
     
cannibal2000 

Model Samochodu: Aveo 1.2 86 T300 sedan
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Mar 2013
Posty: 22
Skąd: Lublin
Poziom: 3
HP: 0/44
 0%
MP: 21/21
 100%
EXP: 4/9
 44%
Wysłany: 2014-01-09, 18:04   AVEO T300 Wyłączenie automatycznego zapalnia swiatel

Też o tym myślałem. Nie trzeba nic kombinować z softem, najłatwiej chyba dobrać się do stycznika wyłączającego światła przy hamulcu ręcznym, zewrzeć na stałe i pozamiatane.
 
     
mijacz55 

Model Samochodu: Aveo T300
Wiek: 28
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 2
Skąd: Gliwice
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2014-03-09, 15:04   

Testowałes to może z tym stycznikiem?
 
     
andrzej12 

Model Samochodu: CHevrolet Aveo 1,2
Dołączył: 19 Cze 2014
Posty: 8
Skąd: CHrzanów
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 7/9
 77%
Wysłany: 2015-09-18, 13:20   

witam koledzy.mam pytanie czy odlanczal ktos z was automatyczne zapalanie swiatel mijania w t300.chcialem zrobic swiatla dlugie na swiatla do jazdy dziennej,tylko najpierw trzeba wylaczyc automatyczne zapalanie mijania.z gory dzieki za informacjie
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: