Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-17, 21:53
Fabryczna Nawigacja
Autor Wiadomość
paw_el

Model Samochodu: Cruze 1.8 LT+ LPG
Dołączył: 08 Lip 2013
Posty: 14
Skąd: Warszawa
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 4/8
 50%
Wysłany: 2013-07-15, 13:20   

Arek21 napisał/a:
U mnie mapa do opla NAVI 900 cała europa działa w NAVI 600 tylko oczywiście bez trybu 3D


z płyty CD czy z karty SD?
 
     
paw_el

Model Samochodu: Cruze 1.8 LT+ LPG
Dołączył: 08 Lip 2013
Posty: 14
Skąd: Warszawa
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 4/8
 50%
Wysłany: 2013-07-15, 13:26   

a w ogóle kto jest producentem sprzętu audio do Cruza?
 
     
AdamT

Model Samochodu: 3210
Dołączył: 01 Kwi 2012
Posty: 79
Skąd: 123
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 14/16
 87%
Wysłany: 2013-07-15, 17:48   

W moim MY12 z 6 głośnikami radio jest od Panasonica.
 
     
Arek21 
Arek

Model Samochodu: Cruze 1,4T LPG;Astra J 1,4T LPG
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 23 Mar 2013
Posty: 57
Skąd: szczecin
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 6/14
 42%
Wysłany: 2013-07-15, 19:16   

Działa z orginalnej karty SD
 
     
paw_el

Model Samochodu: Cruze 1.8 LT+ LPG
Dołączył: 08 Lip 2013
Posty: 14
Skąd: Warszawa
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 4/8
 50%
Wysłany: 2013-07-17, 08:00   

Arek21 napisał/a:
U mnie mapa do opla NAVI 900 cała europa działa w NAVI 600 tylko oczywiście bez trybu 3D


a gdzie kupiłeś Navi 900?
 
     
Arek21 
Arek

Model Samochodu: Cruze 1,4T LPG;Astra J 1,4T LPG
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 23 Mar 2013
Posty: 57
Skąd: szczecin
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 6/14
 42%
Wysłany: 2013-07-17, 19:00   

Na allegro za jakieś 300 czy 400 zł (było to już parę miesięcy temu )
 
     
photofil

Model Samochodu: cruze ltz 2012 1.8
Wiek: 35
Dołączył: 02 Sie 2013
Posty: 1
Skąd: Rzeszów
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 0/9
 0%
Wysłany: 2014-03-10, 22:11   Navi 600 i automapa

Witam kolegów mam pytanie , bo posiadam tez Chevrolet cruze 18.8 LTZ z Navi 600 rok 2012 produkcji model 2013 ale mapy sa bardzo stare w nawigacji i zastanawiałem się nad wyciągnięciem karty na której jest wgrana oryginalna nawigacja a włożenie np karty SD 8 lub 4 gb z umieszczoną na niej wcześniej mapą AutoMapa - czy takie coś wogóle pójdzie? I druga sprawa nie ktoś może jaki ma system operacyjny Navi 600 bo jesli miałbym instalować na odrębną kartę SD mapę do chevroleta musze podać system albo windows CS itp będę wdzięczny za pomoc :) swoją drogą jeśli to nie uda się będę szukał mapy od Navi 900 tak jak koledzy piszą tylko czy ktoś może wtedy podać linka do aukcji z navi 900 i aktualnej mapy w cenie 300-400zł
 
     
sobior 

Model Samochodu: Chevrolet CRUZE LTZ+ 1,8
Dołączył: 11 Sty 2012
Posty: 67
Skąd: Warszawa
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 2/16
 12%
Wysłany: 2014-06-06, 00:38   

To co pisałeś z AM przy oryginalnej navi nie pójdzie na 100 procent. Możesz pokombinować tak jak pisali wcześniej poprzednicy.

Natomiast taka marka jak Kia daje 7 letnia aktualizacje map do fabrycznych navi i jak widac mozna do tego system audio Infinity ... Na tle konkurencji Chevrolet wiec blednie poza tym juz nie mozna w Polsce zamówić nowego Chevroleta moze to i dobrze choć uważam to za strzał w kolano który wymierzyli sobie samo GM
_________________
 
 
     
henieka 
1954

Model Samochodu: schevrolet cruz
Wiek: 65
Dołączył: 27 Maj 2015
Posty: 1
Skąd: skstżysko kam
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 0/9
 0%
Wysłany: 2015-05-27, 18:57   nawigacjahttp://forum.chevrolet.org.pl/images/smiles/icon_ra

wróciłem z serwisu gdzie byłem na trzecim z koleii przeglądzie i chciałem się podzielić wiadomością jaką dostałem w odpowiedzi na moje pytanie.
Ile kosztuje aktualizacja mapy w fabrycznie zamontowanej nawigacji ?
No proszę pana około 800 zł,http://forum.chevrolet.org.pl/images/smiles/wow.gif
zaniemówiłem.
Można taniej kupując nową mapę.
A może już ktoś aktualizował fabryczną nawigacje i ma inny tańszy sposób na to.
Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi. http://forum.chevrolet.or...smiles/yyyy.gif
 
     
rozpalacz

Model Samochodu: Astra
Dołączył: 13 Cze 2016
Posty: 1
Skąd: Katowice
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 0/9
 0%
Wysłany: 2016-06-13, 13:31   Nawigacja MY2010

Czy może ktoś sprawdzić jaki jest system w tej nawigacji, Windows CE czy jakiś innym jaka wersja? Czy ktoś próbował zainstalować automapę na nawigacji?

Nie mam jeszcze cruze ale się zastanawiam czy warto inwestować w wersję z nawigacją.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: