Karta SD do Nawigacji w nowym aucie |
Autor |
Wiadomość |
geringxes
Model Samochodu: Chevrolet Orlando 1.4T
Poziom: 1
|
Wysłany: 2014-04-30, 17:45 Karta SD do Nawigacji w nowym aucie
|
|
|
Witam,
W zeszłym tygodniu odebrałem Orlando My2013 z Budmat Auto z Płocka. Otrzymałem z nim kartę SD do nawigacji Scandinavia + MRE 2011/2012. NAvigacja to NS 600. Moje pytanie do szanownych kolegów brzmi: jakie karty otrzymaliście przy odbiorze swoich nowych aut? Czy nie powinienem był dostać czegoś pokrywającego Polskę z nowszą datą?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi |
|
|
|
 |
opoka
Model Samochodu: Aveo+LPG,Orlando-LTZ+LPG
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 63 Skąd: bydgoszcz
Poziom: 6
|
Wysłany: 2014-05-05, 15:27
|
|
|
Witam
Mam obawy ze kolega został zrobiony w balona. Mapa powinna być North Central Europe + Major Roads of Europe (Europa wschodnia Estonia, Litva, Lithuania, Polska-mapy szczegółowe )oraz pozostała cześć Europy tylko główne drogi.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
marcel226
Model Samochodu: Orlando LT+ 2.0 vcdi
Poziom: 5
|
Wysłany: 2014-05-06, 07:22
|
|
|
geringxes,
Mialem podobna sytuacje. Moje auto bylo sciagniete przez mojego dilera od dilera z Holandii i mialem na karcie mape krajow Beneluxu.
Zadzwonilem do centrali chevroleta i kazali mi sie udac do najblizszego mnie aso w Warszawie. Tam dlugie wyjasnienia, sprawdzanie telefojiczne kierownika serwisu u dilera w Lesznie dlaczego nie zalaczyli wlasciwej karty z europa centralna i po miesiacu mojego telefonicznego przypominania sie w koncu sprowadzili mi wlasciwa karte.
Oczywiscie karte z mapa Beneluxu musialem oddac.
Wiec walcz, bo da sie naprawic niedbalstwo dilera. |
|
|
|
 |
geringxes
Model Samochodu: Chevrolet Orlando 1.4T
Poziom: 1
|
Wysłany: 2014-09-02, 07:35
|
|
|
Udało się wszystko załatwić. Niestety pozostało wrażenie, że to nie była pomyłka. Raczej cała seria pomyłek. Żeby zainstalować złą kartę trzeba pomylić pudełka, nie przeczytać opisu na karcie, po włożeniu do nawigacji nie zauważyć, że nie da się wpisać ulicy a sama nawigacja nazw ulic nie pokazuje... A karta na allegro chodzi po 350 zł |
|
|
|
 |
|