Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Komputer pok?adowy
Autor Wiadomość
Szymcio 


Model Samochodu: Cruze 1.6
Wiek: 25
Dołączył: 12 Mar 2014
Posty: 4
Skąd: Bytom
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2014-08-06, 01:08   Komputer pokładowy

Witam,
czy jest możliwość w Cruzie wycięcia plastiku nad licznikiem, w celu odsłonięcia komputera pokładowego?


Tak jak w tym temacie:
Komputer pokładowy w Aveo

Pozdrawiam
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1321/10164
 13%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2014-08-06, 01:34   

Hej, ciekawe pytanie. Wedle mojej wiedzy nie ma takiej możliwości.

Stosowane były 3 różne rodzaje wyświetlaczy, Low Level, Mid Level, Up Level
i nie da się przerobić wyżej pokazanego low levela na mid level


Mało tego Cruzaki Bazowe 2010-2012 wg danych producenta w ogóle nie miały komputera pokładowego,
w 2013 to się ponoć zmieniło i dodano kompa, ale nadal został low level (?) - czyli najmniejszy wyświetlacz,
natomiast dla 2014 wrzucono rozbudowanego kompa z Up levelem.

Reasumując, gdyby takie coś było możliwe to tylko dla wersji bazowej z 2013.
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
Ichturiel 

Model Samochodu: Cruze Kombi 1.6 124 km Lt+
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 04 Lut 2014
Posty: 64
Skąd: Ślask
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 13/14
 92%
Wysłany: 2014-08-06, 21:16   

A da się zamontować up levela zamiast średniaka i jaki byłby tego koszt?
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1321/10164
 13%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2014-08-07, 11:16   

Ichturiel, znam dwie osoby które to zrobiły dla 1.8 z mid levelem, jedna w Korei, druga w Rosji,
czyli da się,
ale minimum kosztów to nowe zegary i nowy komp.
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
Ichturiel 

Model Samochodu: Cruze Kombi 1.6 124 km Lt+
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 04 Lut 2014
Posty: 64
Skąd: Ślask
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 13/14
 92%
Wysłany: 2014-08-07, 21:04   

No właśnie orientujesz się ile to może kosztować?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: