Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2013-07-21, 22:37
Window closer - Automatyczne domykanie szyb z kluczyka
Autor Wiadomość
mwadon 


Model Samochodu: Chevrolet Cruze LT+
Pomógł: 10 razy
Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 165
Skąd: Jawiszowice
Poziom: 11
HP: 0/272
 0%
MP: 130/130
 100%
EXP: 23/25
 92%
Wysłany: 2014-07-09, 13:29   

Wrócił do siebie w całości :)
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1422/10164
 14%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2014-07-09, 14:06   

Heh, no widzisz, "chińska elektronika" :-)
To teraz będziesz miał jeden na sprzedaż, a wiele osób chce kupić ;-)

Ja ostatnio wpadłem przypadkowo na aukcje gdzie były moduły wzbogacone m.in. o funkcję składania lusterek przy zamknięciu,
dla wersji posiadających fabrycznie takie lusterka,
cena z tego co pamiętam jednak zaporowa jeszcze.
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
mwadon 


Model Samochodu: Chevrolet Cruze LT+
Pomógł: 10 razy
Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 165
Skąd: Jawiszowice
Poziom: 11
HP: 0/272
 0%
MP: 130/130
 100%
EXP: 23/25
 92%
Wysłany: 2014-07-10, 22:26   

Jak kupowałem ten nowy to też znalazłem kilka aukcji z wzbogaconymi modułami. Np. ten (LINK) ma jakieś dodatkowe opcje bezpieczeństwa, ale cena również nie zachwyca.
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1422/10164
 14%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
  Wysłany: 2015-02-21, 22:41   Funkcja domykania szyb z pilota

Dowód na to, że niniejsza funkcja występuje fabrycznie i może być u nas celowo zablokowana :twisted:

(wiadomo przez kogo :-P )

:arrow: Oglądajcie od 1:40

_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
DaaV 

Model Samochodu: Cruze 1.6 HB LT+Premium 12'
Wiek: 25
Dołączył: 08 Mar 2015
Posty: 45
Skąd: Bytom
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 7/13
 53%
Wysłany: 2015-03-22, 14:17   

może ktoś polecić jakiś sprawdzony moduł (link do ali, ebay, whateva), który zamawiał i działa bezproblemowo? lato idzie, trzeba się w takie cudo zaopatrzyć.. :mrgreen:
 
 
     
kemoiz

Model Samochodu: Cruze 1.8 HB LT+
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 16 Paź 2013
Posty: 355
Skąd: warszawa
Poziom: 17
HP: 6/630
 1%
MP: 301/301
 100%
EXP: 24/41
 58%
Wysłany: 2015-03-22, 14:23   

Na ali kto którykolwiek. Jeszcze się nie zdarzyło żeby komuś przyszedł niedziałający.
 
     
DaaV 

Model Samochodu: Cruze 1.6 HB LT+Premium 12'
Wiek: 25
Dołączył: 08 Mar 2015
Posty: 45
Skąd: Bytom
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 7/13
 53%
Wysłany: 2015-03-22, 14:59   

kemoiz napisał/a:
Jeszcze się nie zdarzyło żeby komuś przyszedł niedziałający


no czytając te kilak stron to było parę osób, które się skarżyło, że nie działał, szarpał tylko itp. ;)
 
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1422/10164
 14%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2015-03-24, 05:48   

DaaV napisał/a:
kemoiz napisał/a:
Jeszcze się nie zdarzyło żeby komuś przyszedł niedziałający


no czytając te kilak stron to było parę osób, które się skarżyło, że nie działał, szarpał tylko itp. ;)


To dotyczy głównie wersji z korbkami z tyłu, w nich nie działa ;-)
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
Wysłany: 2015-03-24, 07:34   

Mój od początku raz działa raz nie, więc moje chińskie źródło z EBaya odradzam.
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
DaaV 

Model Samochodu: Cruze 1.6 HB LT+Premium 12'
Wiek: 25
Dołączył: 08 Mar 2015
Posty: 45
Skąd: Bytom
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 7/13
 53%
Wysłany: 2015-03-27, 15:35   

szfen napisał/a:
Mój od początku raz działa raz nie, więc moje chińskie źródło z EBaya odradzam.


Jak możesz podrzuć od kogo kupowałeś jako przestrogę dla innych :)
 
 
     
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
Wysłany: 2015-03-28, 10:13   

DaaV napisał/a:
Jak możesz podrzuć od kogo kupowałeś jako przestrogę dla innych


sprzedawca z EBaya nazywa się: mwholesale
pozdr.
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
Grzesiek22

Model Samochodu: Cruze
Dołączył: 21 Kwi 2014
Posty: 12
Skąd: Katowice
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 2/8
 25%
Wysłany: 2015-03-30, 21:03   

Czy ktoś sprawdzał ten moduł w przypadku zamontowanej instalacji LPG BRC ??
Jeżeli tak, to czy są jakies problemy?
Pozdrawiam!
 
     
kemoiz

Model Samochodu: Cruze 1.8 HB LT+
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 16 Paź 2013
Posty: 355
Skąd: warszawa
Poziom: 17
HP: 6/630
 1%
MP: 301/301
 100%
EXP: 24/41
 58%
Wysłany: 2015-03-31, 09:12   

zależy która instalacja. Przy 24.11 nie ma problemów. P&D mogą być bo ta korzysta z obd.
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1422/10164
 14%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2015-04-14, 17:27   

Kolejna wersja Window closera z możliwością programowania dla aut tylko z przednimi szybami w elektryce:

_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
berpa 

Model Samochodu: Spark 1.0, Cruze 1.8
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 23 Sie 2012
Posty: 512
Skąd: stąd
Poziom: 20
HP: 8/893
 1%
MP: 426/426
 100%
EXP: 46/52
 88%
Wysłany: 2015-09-25, 23:55   

Dostałem moje cudo na OBDII. Na razie jedyne co używam to otwieranie bagażnika z wnętrza pojazdu. Fajnie, że działa nawet przy wyłączonej stacyjce.
Coś tam chyba też można programować ale nie wiem czy będzie mi się chciało.

http://www.aliexpress.com...1667557733.html
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: