Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
tempomat captiva silnik 2.0 diesel 150 km
Autor Wiadomość
daro 11 

Model Samochodu: chevrolet captiva
Dołączył: 04 Mar 2016
Posty: 10
Skąd: Bielsko-Biała
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2016-05-03, 10:59   tempomat captiva silnik 2.0 diesel 150 km

witam czy ktoś z kolegów może podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny nie działającego tempomatu wcześniej normalnie działał bezpieczniki ok
_________________
DAREK
 
     
John Wayne

Model Samochodu: Captiva LT 2.0D, 2007
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Lut 2015
Posty: 93
Skąd: Gdynia/Poznań
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 12/19
 63%
Wysłany: 2016-05-03, 15:48   

Odpowiedzi na pytanie nie znam, ale przypomniało mi się jak zaraz po zakupie też już sprawdzałem bezpieczniki, a nie wiedziałem (oczywiście nie czytałem instrukcji :)) , że trzeba było go włączyć przyciskiem haha

http://pokazywarka.pl/ommz7c/
 
     
ukaszek

Model Samochodu: Opel Antara
Dołączył: 18 Lis 2015
Posty: 12
Skąd: Warszawa
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 2/8
 25%
Wysłany: 2016-05-04, 07:42   

Miałem to samo. Oczywiście instrukcja była ostatnim miejscem do którego zajrzałem :)
Kiedyś w Vectrze C musiałem docisnąć manetkę z tempomatem bo wyszła z gniazda. Tempomat nie reagował na przyciski.
 
     
Johny

Model Samochodu: CAPTIVA 2.0 VCDI
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 27 Lis 2014
Posty: 35
Skąd: Mazowieckie
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2016-05-04, 18:28   

Może być uszkodzona tzw. taśma kierownicy.
 
     
daro 11 

Model Samochodu: chevrolet captiva
Dołączył: 04 Mar 2016
Posty: 10
Skąd: Bielsko-Biała
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2016-07-17, 12:57   

dzieńki wszystkim za podpowiedzi już temat rozpracowany działa
_________________
DAREK
 
     
Johny

Model Samochodu: CAPTIVA 2.0 VCDI
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 27 Lis 2014
Posty: 35
Skąd: Mazowieckie
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2016-07-17, 13:12   

To jeszcze napisz co było może ktoś inny skorzysta.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: