Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Zgrywanie kontaktow tel do samochodu
Autor Wiadomość
lages

Model Samochodu: AveoII
Dołączył: 05 Kwi 2012
Posty: 28
Skąd: LBN
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2012-09-26, 23:04   Zgrywanie kontaktow tel do samochodu

witam, posiadam telefon SE xperia arc s na androidzie.
Mam problem ze zgrywaniem kontaktów do samochodu.
Komp auta ladnie sie laczy z telefonem pozniej biore aktualizuj i tak sie zgrywa z 20 min poki nie przerwe. Nastepnie wchodze w ksiazke kontaktow w samochodzie i wyswietla sie napis ze ksiazka jest niedostepna.
dzieki za odpowiedz i za sugestie. Moze telefon tego nie obsluguje?
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2012-09-27, 08:44   

Ja miałem taki problem z innym radiem. Sugeruje zobaczyć ile kontaktów przyjmie radio, bo czasem jest to ograniczona wartość.

Z drugiej strony pisano na forum ze nalezy to robic do skutku.
 
     
ŁukaszK 


Model Samochodu: Chevrolet Cruze 5d 1.4T 140KM LT+ WTCC
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 144
Skąd: RKR
Poziom: 11
HP: 0/272
 0%
MP: 130/130
 100%
EXP: 2/25
 8%
Wysłany: 2012-09-27, 09:09   Re: zgrywanie kontaktow tel do samochodu

lages napisał/a:
witam, posiadam telefon SE xperia arc s na androidzie.
Mam problem ze zgrywaniem kontaktów do samochodu.
Komp auta ladnie sie laczy z telefonem pozniej biore aktualizuj i tak sie zgrywa z 20 min poki nie przerwe. Nastepnie wchodze w ksiazke kontaktow w samochodzie i wyswietla sie napis ze ksiazka jest niedostepna.
dzieki za odpowiedz i za sugestie. Moze telefon tego nie obsluguje?


Niestety mam ten sam problem z telefonem na Androidzie (HTC). Zrobię jeszcze kilka prób i jeżeli się nie uda, to będę pisał do centrum technicznego Chevroleta.
_________________
Nowe Aveo 1,3d 95KM LTZ 5d - for sale!

 
 
     
lages

Model Samochodu: AveoII
Dołączył: 05 Kwi 2012
Posty: 28
Skąd: LBN
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2012-09-28, 22:29   

a jak dlugo powinny sie zgrywac kontakty? mam ich ok 50
 
     
tomekrus 

Model Samochodu: Aveo T300 4d 1,2 86KM LT
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 13 Sie 2012
Posty: 131
Skąd: WY
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 11/22
 50%
Wysłany: 2012-09-29, 11:02   

nie dłużej niż minutę
_________________
 
     
lages

Model Samochodu: AveoII
Dołączył: 05 Kwi 2012
Posty: 28
Skąd: LBN
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2012-09-29, 19:22   

udalo sie :D skasowalem z kontaktow maile. i sie zgralo. problem jest tylko jeden jak sie ma 2 numery do jednej osoby przypisane wtedy jest tylko 1 numer.
 
     
Maniekwawa 
Maniek

Model Samochodu: Aveo 1.4 T300 LT+ 4d
Wiek: 36
Dołączył: 04 Cze 2012
Posty: 51
Skąd: Warszawa
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 13/13
 100%
Wysłany: 2012-09-29, 23:07   

a czy po zgraniu kontaktów,jak ktoś dzwoni do was to pokazuje się imię przypisane? lub inna nazwa?.
Bo u mnie wyświetla się tylko numer a nie np,nazwa osoby która dzwoni.
Może coś źle robię ;-(
 
     
lages

Model Samochodu: AveoII
Dołączył: 05 Kwi 2012
Posty: 28
Skąd: LBN
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2012-09-30, 20:48   

jutro sprawdze bo nie sprawdzalem. ale wiem na 100 % ze juz mam ksiazke tel
 
     
tomekrus 

Model Samochodu: Aveo T300 4d 1,2 86KM LT
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 13 Sie 2012
Posty: 131
Skąd: WY
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 11/22
 50%
Wysłany: 2012-09-30, 22:20   

Maniekwawa napisał/a:
Bo u mnie wyświetla się tylko numer a nie np,nazwa osoby która dzwoni.


mam to samo
_________________
 
     
KAI 

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 8 razy
Wiek: 39
Dołączył: 29 Paź 2012
Posty: 362
Skąd: Kraków
Poziom: 17
HP: 6/630
 1%
MP: 301/301
 100%
EXP: 31/41
 75%
Wysłany: 2012-11-28, 22:42   

Ja mam model 2013 (cruze).
Niestety to jest mój telefon służbowy (używany też do celów prywatnych) - więc ma ponad 1000 kontaktów.

W instrukcji są informacje do starszej wersji modelowej - więc nawet nie wiem jakie to audio.
Podłączam, działa, ale żaden kontakty się nie zgrywają.

Po prostu mam telefon połączony przez bluetooth z car audio.

Będę wdzięczny za podpowiedzi - jak wpisać / przenieść te kontakty?

Tel: Nokia N8
_________________
KAI
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: