Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-17, 20:28
MyLink
Autor Wiadomość
silvan85

Model Samochodu: Cruze Kombi 1.4 LT+
Pomógł: 12 razy
Dołączył: 20 Mar 2013
Posty: 91
Skąd: Szczecin
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 10/19
 52%
Wysłany: 2013-05-03, 14:43   

Ciekawe jak z ruchomymi liniami w kamerze cofania? Ponieważ jest to sprawa czysto programowa mogli by spokojnie dodać.
_________________
Mój Chevrolet
 
     
Ares82 

Model Samochodu: Cruze kombi 1.6 LT+
Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 10
Skąd: Czerwionka-Leszczyny
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2013-05-03, 19:51   

Po tym najnowszym update linie niestety są dalej nieruchome
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-05-03, 20:04   

Ares82 napisał/a:
Po tym najnowszym update linie niestety są dalej nieruchome


Zgloscie to do CAC, moze wiedza kiedy to bedzie dzialac. Ja niestety mam zawieszenie broni i nie mam takiego samochodu.
 
     
maxms

Model Samochodu: Chevrolet Cruze Kombi LT+ 1.4T
Dołączył: 30 Mar 2013
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 7/9
 77%
Wysłany: 2013-05-04, 12:24   

Już zgłoszone. Czekam na odpowiedź :-)
 
     
zzzz 


Model Samochodu: CRUZE 1.8 LT+ z LPG
Wiek: 60
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 112
Skąd: Polska
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 12/20
 60%
Wysłany: 2013-05-05, 19:09   

na jakim androidzie chodzi navi w MyLink?
musi być minimum 4.0 ?
testował ktoś na niższym?
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-05-05, 19:15   

zzzz napisał/a:
na jakim androidzie chodzi navi w MyLink?
musi być minimum 4.0 ?
testował ktoś na niższym?


Na alcatel z Android 2.3 tez chodzi
 
     
Elephant 

Model Samochodu: Cruze 1.4T LT+ MyLink
Dołączył: 07 Lut 2013
Posty: 73
Skąd: WA
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 8/16
 50%
Wysłany: 2013-05-05, 19:23   

Ale na androidzie to działa i tak tylko z GoBring czy z jakąś jeszcze inną navi ??
_________________
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-05-05, 19:25   

Elephant napisał/a:
Ale na androidzie to działa i tak tylko z GoBring czy z jakąś jeszcze inną navi ??


Z niczym innym nie pojdzie dopoki nie wgrasz tego do urzadzenia MyLink. Musi rozpoznac interfejs
 
     
badziu 

Model Samochodu: Cruze Kombi 2.0D LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Lis 2012
Posty: 21
Skąd: Legionowo
Poziom: 3
HP: 0/44
 0%
MP: 21/21
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-05-06, 13:15   

maxms napisał/a:
Już zgłoszone. Czekam na odpowiedź :-)


Pytałem o to Chevrolet Poland na FB, dostałem dziś odpowiedź:

W kamerze cofania z MyLink linie z założenia są statyczne. Nie jest to błąd.
Pozdrawiamy,
Chevrolet Poland

[ Dodano: 2013-05-06, 14:19 ]
Co do aktualizacji MyLink, śmiga aż miło, również z BringGo, porobie zdjęcia to wrzucę tu.


Wciąż nie działa :
- przy zamykaniu auta brak sygnału dzwiękowego (a w opcjach jest)
- statyczne linie kamery cofania (i nie będzie inaczej)

Telefon ładnie łapie sygnał GPS leżąc w schowku nad MyLink a USB jest w stanie ładować iPhone 5.
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-05-06, 17:59   

badziu napisał/a:
maxms napisał/a:
Już zgłoszone. Czekam na odpowiedź :-)


Pytałem o to Chevrolet Poland na FB, dostałem dziś odpowiedź:

W kamerze cofania z MyLink linie z założenia są statyczne. Nie jest to błąd.
Pozdrawiamy,
Chevrolet Poland

[ Dodano: 2013-05-06, 14:19 ]
Co do aktualizacji MyLink, śmiga aż miło, również z BringGo, porobie zdjęcia to wrzucę tu.


Wciąż nie działa :
- przy zamykaniu auta brak sygnału dzwiękowego (a w opcjach jest)
- statyczne linie kamery cofania (i nie będzie inaczej)

Telefon ładnie łapie sygnał GPS leżąc w schowku nad MyLink a USB jest w stanie ładować iPhone 5.



To niech zrobia update instrukcji obslugi, bo nie ma tam zadnego rozroznienia.
 
     
maxms

Model Samochodu: Chevrolet Cruze Kombi LT+ 1.4T
Dołączył: 30 Mar 2013
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 7/9
 77%
Wysłany: 2013-05-06, 20:23   

badziu napisał/a:
Pytałem o to Chevrolet Poland na FB, dostałem dziś odpowiedź:
W kamerze cofania z MyLink linie z założenia są statyczne. Nie jest to błąd.


To ciekawe z jakiego powodu zrobili takie założenie, bo nie za bardzo rozumie :-x
 
     
jatzoo

Model Samochodu: Cruze 1.6 LS+
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 21
Skąd: PL
Poziom: 3
HP: 0/44
 0%
MP: 21/21
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-05-10, 14:21   

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :-\

Cytat:

O co chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi... No właśnie, GM rozważa rozpoczęcie kampanii reklamowej w samochodach swoich klientów. Otóż CEO General Motors, Dan Akerson powiedział, że już wkrótce rozpoczną sprzedaż reklam, które będą wyświetlane na wyświetlaczu systemu infomedialnego MyLink.


Link do pełnej wersji artykułu: http://www.autocentrum.pl...dzie-chevrolet/
 
     
paszczakus 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Mar 2013
Posty: 99
Skąd: Polska
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 18/19
 94%
Wysłany: 2013-06-05, 13:12   

updateowałem wczoraj my link, szybciej sie uruchamia dużo nowych opcji i ustawień, np czas oswietlenia coming home , sciagnąłęm z upstora BringGo za 0,89 euro niestety jest to wersja na 30 dni później za 50 euro można pełną wykupić, nawigacja fajnie chodzi na wyświetlaczu samochodu , telefon musi być podpięty kablem usb.
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-06-05, 18:12   

paszczakus napisał/a:
updateowałem wczoraj my link, szybciej sie uruchamia dużo nowych opcji i ustawień, np czas oswietlenia coming home , sciagnąłęm z upstora BringGo za 0,89 euro niestety jest to wersja na 30 dni później za 50 euro można pełną wykupić, nawigacja fajnie chodzi na wyświetlaczu samochodu , telefon musi być podpięty kablem usb.


U mnie w Aveo szło na bluetooth, bez problemu navi dzialalo
 
     
Elephant 

Model Samochodu: Cruze 1.4T LT+ MyLink
Dołączył: 07 Lut 2013
Posty: 73
Skąd: WA
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 8/16
 50%
Wysłany: 2013-06-06, 10:39   

badziu napisał/a:

Wciąż nie działa :
- przy zamykaniu auta brak sygnału dzwiękowego (a w opcjach jest)
- statyczne linie kamery cofania (i nie będzie inaczej)


U mnie jest sygnał dzwiękowy, ale przy drugim kliknięciu na zamknięcie, czyli od razu przy uzbrojeniu alarmu.
_________________
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: