Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-17, 21:28
MyLink
Autor Wiadomość
Lindelou 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 9
Skąd: Ruda Śląska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 8/9
 88%
Wysłany: 2014-06-19, 14:23   

aktualizowałem w lutym 2014 podczas przeglądu (załączało się radio przy wyłączonym silniku, przy otwarciu drzwi czy klapy), nic się nie poprawiło. wybieram się ponownie ... Aktualizowali u Kanclerza w Rudzie ŚL. a może nic nie zrobili ...
_________________
:)
 
     
muminek 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.8 LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 7
Skąd: Tychy
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 2014-08-02, 05:50   

Gdzie (na 100%) można dokonać aktualizacji MyLink'a i ile mniej więcej czasu zajmuje zaktualizowanie? W Tychach (Mucha) - nie, w Przyszowicach (Kanclerz) - czekają na najnowszy soft. A ja wciąż jeżdżę z wersją 13.xxx :(
_________________
 
     
kemoiz

Model Samochodu: Cruze 1.8 HB LT+
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 16 Paź 2013
Posty: 355
Skąd: warszawa
Poziom: 17
HP: 6/630
 1%
MP: 301/301
 100%
EXP: 24/41
 58%
Wysłany: 2014-08-02, 11:12   

Powinno to trwać ok godziny. Znając szybkość ASO zanim się za to wezmą miną dwie. Powinni wszędzie to zrobić bez gadania, prawdopodobnie wysyłają Cię na drzewo, trzeba z nimi twardo bo mają już użytkowników Chevy gdzieś i zgłaszać zażalenia jak się nie wywiązują. W MM Cars w Katowicach nie było problemów z tego co wiem.
 
     
krecik 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 259
Skąd: katowice
Poziom: 15
HP: 4/488
 1%
MP: 233/233
 100%
EXP: 2/35
 5%
Wysłany: 2014-08-02, 11:54   

ja mam problem w mm cars powiedzieli ze nie ma aktualizacji aż napisałem do chevroleta to mm cars odpisał ale byłem na wakacjach jak przyjechałem sprawdziłem email i odpisałem na niego to pani z mm cars nie odpisała znów by musiał napisać do chevroleta
muminek napisz jak zaktualizujesz a co w Tychach nie maja softu trzeba się umowic ?
 
     
muminek 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.8 LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 7
Skąd: Tychy
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 2014-08-02, 20:24   

W Tychach niby wcale nie mają (prosiłem o aktualizację przy przeglądzie 15k). Podjadę do MM w przyszłym tygodniu i zobaczę jak tam się sprawy mają. W poniedziałek może uda mi się zaglądnąć do Muchy w Mikołowie i jakby co napiszę na forum.
_________________
 
     
zzzz 


Model Samochodu: CRUZE 1.8 LT+ z LPG
Wiek: 60
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 112
Skąd: Polska
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 12/20
 60%
Wysłany: 2014-08-02, 23:53   

w MM na pewno mają, robiłem aktualizację w marcu.
 
     
krecik 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 259
Skąd: katowice
Poziom: 15
HP: 4/488
 1%
MP: 233/233
 100%
EXP: 2/35
 5%
Wysłany: 2014-08-04, 15:52   

jak te efekty się nazywają jak to można zrobić samemu ? pozdro
 
     
muminek 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.8 LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 7
Skąd: Tychy
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 2014-08-05, 08:55   

Byłem wczoraj w Mikołowie (Mucha) i "nie robimy". Na szczęście w MM robią (byłem dziś rano, niestety w tym tygodniu gościa który się tym zajmuje nie ma - urlop, będzie po 15.08)
_________________
 
     
Lindelou 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 9
Skąd: Ruda Śląska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 8/9
 88%
Wysłany: 2014-08-06, 09:06   

zaktualizowałem w Kanclerzu w Rudzie Śląskiej w lipcu. Działa ok. Aktualizacja za free (auto na gwarancji).
_________________
:)
 
     
ttauzo 

Model Samochodu: Cruze 2.0163km
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Gru 2013
Posty: 13
Skąd: Polska
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 3/8
 37%
Wysłany: 2014-08-10, 19:59   Mylink - listy m3u na pamieci USB

Czy komuś udało się wczytać do mylinka playlisty (m3u) z pamięci USB. Nie chodzi o ipoda (tutaj playlisty wczytują się ok).

Na formach amerykanskich opisują sposób tworzenia playlist ale tam jest jakaś inna wersja mylinka i mam podejrzenie, ze oprócz nazwy nijak się maja do siebie
 
     
krecik 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 259
Skąd: katowice
Poziom: 15
HP: 4/488
 1%
MP: 233/233
 100%
EXP: 2/35
 5%
Wysłany: 2014-09-02, 15:21   

muminek byles w mmcars zaktualizowałeś mylink
 
     
muminek 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.8 LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 7
Skąd: Tychy
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 2014-09-05, 13:52   

krecik napisał/a:
muminek byles w mmcars zaktualizowałeś mylink


Jeszcze nie, od 15 sierpnia bylem w rozjazdach, a zaraz po urlopie wpadłem w wir roboty. Jak znajdę chwilkę czasu to podjadę (wcześniej się umawiając).
_________________
 
     
Karlos 


Model Samochodu: Cruze LT+ 1.8 LPG
Pomógł: 5 razy
Wiek: 40
Dołączył: 29 Sie 2013
Posty: 185
Skąd: Białystok
Poziom: 12
HP: 0/319
 0%
MP: 152/152
 100%
EXP: 18/27
 66%
Wysłany: 2014-09-13, 10:03   

Podczas przeglądu zaktualizowano mi MyLinka z wersji 13.92... do 20...... Liczyłem, że nowsza wersja umożliwi mi korzystanie z TuneIn, które nie działało poprawnie. W efekcie TuneIn nie działa dalej, a MyLink przestał wyświetlać nazwy abonentów podczas przychodzących połączeń. Książka telefoniczna działa bez problemu.
Ktoś posiada wiedzę, czy powrót do poprzedniej wersji softu jest możliwy?
_________________
1.8 16V LPG
 
     
Tobol 

Model Samochodu: Chevrolet Aveo T300 1.4 LTZ
Dołączył: 16 Lut 2014
Posty: 7
Skąd: Szczecin
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 6/9
 66%
Wysłany: 2014-09-22, 20:21   

Karlos napisał/a:
MyLink przestał wyświetlać nazwy abonentów podczas przychodzących połączeń
W kontaktach masz numery z +48 czy bez? U mnie (iPhone) wyświetlanie nazw nie działało gdy numery w książce adresowej miały kod kraju - po usunięciu już działa... MyLink ma niestety bardzo dużo błędów. TuneIn u mnie częściowo działa gdy ręcznie odpalę aplikację na telefonie co niestety sprawia, że ginie sens istnienia tej aplikacji w aucie.
_________________
 
     
krecik 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 259
Skąd: katowice
Poziom: 15
HP: 4/488
 1%
MP: 233/233
 100%
EXP: 2/35
 5%
Wysłany: 2015-05-29, 11:18   

czy mylink musi się łączyć z chevroletem prze internet przy aktualizacji
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: