Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-17, 21:28
MyLink
Autor Wiadomość
paszczakus 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Mar 2013
Posty: 99
Skąd: Polska
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 18/19
 94%
Wysłany: 2013-06-06, 11:42   

ios musi być na kablu usb natomiast android śmiga na bluetooth, wsumie to nawet lepiej bo się cały czas będzie ładował , teraz z telefonu leci muza , nawigacja i jeszcze rozmowy telefoniczne także troszkę może jeść baterie.

ps- na androida takie same są ceny bringgo jak na ios?
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-06-06, 19:26   

paszczakus napisał/a:
ios musi być na kablu usb natomiast android śmiga na bluetooth, wsumie to nawet lepiej bo się cały czas będzie ładował , teraz z telefonu leci muza , nawigacja i jeszcze rozmowy telefoniczne także troszkę może jeść baterie.

ps- na androida takie same są ceny bringgo jak na ios?


te same ceny
 
     
Lindelou 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 9
Skąd: Ruda Śląska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 8/9
 88%
Wysłany: 2013-06-08, 08:49   

witam
ja również aktualizowałem MyLink'a. Testował Ktoś pozostałe aplikacje (BringGo*, TuneIn, Stitcher TM, Siri - dostępna tylko w iPhone)?

:-) Marcin
_________________
:)
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-06-08, 14:54   

Lindelou napisał/a:
witam
ja również aktualizowałem MyLink'a. Testował Ktoś pozostałe aplikacje (BringGo*, TuneIn, Stitcher TM, Siri - dostępna tylko w iPhone)?

:-) Marcin


.dwie pierwsze sprawdzone
 
     
Lindelou 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 9
Skąd: Ruda Śląska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 8/9
 88%
Wysłany: 2013-06-10, 20:48   

Z tego co wyczytałem na stronie BringGo to aplikacja nie jest kompatybilna z wszystkimi smartfonami. Mam HTC wildfire S, przy próbie zakupu bringgo na google play wyświetliła się informacja "aplikacja jest niezgodna z Twoim urządzeniem". Znalazłem wykaz zgodnych telefonów (jest ich nie wiele - nie wiem na le aktualny). Napiszcie na jakich telefonach testowaliście bringgo. Może ten komunikat jest nie prawdziwy ... Proszę o informacje na ten temat.
_________________
:)
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-06-10, 21:09   

Lindelou napisał/a:
Z tego co wyczytałem na stronie BringGo to aplikacja nie jest kompatybilna z wszystkimi smartfonami. Mam HTC wildfire S, przy próbie zakupu bringgo na google play wyświetliła się informacja "aplikacja jest niezgodna z Twoim urządzeniem". Znalazłem wykaz zgodnych telefonów (jest ich nie wiele - nie wiem na le aktualny). Napiszcie na jakich telefonach testowaliście bringgo. Może ten komunikat jest nie prawdziwy ... Proszę o informacje na ten temat.


tab 10.1 - nie dziala
alcatel one touch hello kitty - dziala
SIII - dziala
 
     
silvan85

Model Samochodu: Cruze Kombi 1.4 LT+
Pomógł: 12 razy
Dołączył: 20 Mar 2013
Posty: 91
Skąd: Szczecin
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 10/19
 52%
Wysłany: 2013-06-10, 21:46   

Galaxy S Advance - Działa
_________________
Mój Chevrolet
 
     
paszczakus 

Model Samochodu: cruze
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Mar 2013
Posty: 99
Skąd: Polska
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 18/19
 94%
Wysłany: 2013-06-13, 12:25   

siri na iphonie działało jeszcze przed aktualizacją, świetna sprawa jednym przyciskiem wybierasz do kogo chcesz dzwonić, trzeba tylko poustawiać sobie angielskie nazwy kontaktów zeby system rozumiał.
 
     
marekt81 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 5d LT+ 1.8 16v 141KM LPG
Pomógł: 3 razy
Wiek: 38
Dołączył: 07 Cze 2013
Posty: 44
Skąd: Brzeg
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 6/13
 46%
Wysłany: 2013-06-13, 22:50   

Witam

W środę stanę się kolejnym użytkownikiem nowiutkiego Cruza 5D :) i takie pytanie czy w wersji 5D LT+ także jest kamera cofania ?? ? czy tylko w 4d i SW ?
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-06-13, 23:00   

marekt81 napisał/a:
Witam

W środę stanę się kolejnym użytkownikiem nowiutkiego Cruza 5D :) i takie pytanie czy w wersji 5D LT+ także jest kamera cofania ?? ? czy tylko w 4d i SW ?


wyglada na to ze nie ma :(
 
     
wally

Model Samochodu: Cruzes hb 1.8lpg & sw 1.6
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Mar 2013
Posty: 47
Skąd: Warszawa
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 9/13
 69%
Wysłany: 2013-06-13, 23:36   

marekt81 napisał/a:
Witam

W środę stanę się kolejnym użytkownikiem nowiutkiego Cruza 5D :) i takie pytanie czy w wersji 5D LT+ także jest kamera cofania ?? ? czy tylko w 4d i SW ?


chyba jest, bo widziałem takiego
kamera jest umieszczona we wnęce nad tablicą rejestracyjną
 
     
marekt81 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 5d LT+ 1.8 16v 141KM LPG
Pomógł: 3 razy
Wiek: 38
Dołączył: 07 Cze 2013
Posty: 44
Skąd: Brzeg
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 6/13
 46%
Wysłany: 2013-06-14, 02:06   

No nic, jak odbiorę to napisze czy jest czy nie ma
_________________
 
     
bonifacy

Model Samochodu: Cruze 5d LTZ 1.4T
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 19 Lis 2012
Posty: 49
Skąd: Poznań
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 11/13
 84%
Wysłany: 2013-06-14, 14:44   

Mam wersję LTZ 5D i mam kamerę cofania. Jak jest w LT+ to nie wiem, ale wydaje mi się, że jak będziesz miał MyLinka (ja mam) to i kamera cofania powinna się znaleźć.
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-06-14, 15:00   

bonifacy napisał/a:
Mam wersję LTZ 5D i mam kamerę cofania. Jak jest w LT+ to nie wiem, ale wydaje mi się, że jak będziesz miał MyLinka (ja mam) to i kamera cofania powinna się znaleźć.


To fajnie, bo cennik nic nie mowi o kamerze wlasnie w 5D
 
     
marekt81 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 5d LT+ 1.8 16v 141KM LPG
Pomógł: 3 razy
Wiek: 38
Dołączył: 07 Cze 2013
Posty: 44
Skąd: Brzeg
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 6/13
 46%
Wysłany: 2013-06-14, 22:57   

No własnie dziwię się, że na stronie Chevroleta nie ma słowa o niej, a znalazłem kilka ogłoszeń na portalach z ogłoszeniami, w których to salony wystawiają autka LT+ i w opisie maja ze jest kamera.
_________________
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: