Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Radio
Autor Wiadomość
Lukaszk 


Model Samochodu: Aveo 1.3 Diesel 2012
Dołączył: 02 Maj 2013
Posty: 6
Skąd: Kraków
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 5/9
 55%
  Wysłany: 2013-07-02, 22:47   Radio

Witam wszystkich :-) Czy Ktoś dysponuje zdjęciem złączy tylnego panelu radia poniżej? Może ktoś cyknął fotke ztyłu jak zdemonotował
Wpadł już ktoś na pomysł przełożenia radia z wersji bogatszej albo nawet MyLinka? Jak Myślicie będzie to działać?

 
     
swierzakldz 

Model Samochodu: Opel Zafira 2.2 DTI 2004r
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 35
Skąd: Łódź
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2013-07-03, 19:57   

złączka jest nietypowa, próbowałem wymienic ogolnie radio na 1 din, ale zwatpiłem po tym jak zobaczyłem kostke, jak znajde gdzieś zdjęcie to podrzuce, w każdym badz razie jak pytałem sie o kostki iso do nowych modeli to proponuja stara kostke iso, i wmawiaja ze ta bedzie pasowac, jak pojechałem do sklepu z cześćiami z elektronika i zobaczyli kostke to mowili ze ciezko ja zdobyc, szukałem na forach i po sklepach ale gdybyś chciał zmieniac na inne radio nie fabryczne to ciezko acz kolwiek pewnie do wykonania u jakiekos magika
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-07-03, 21:05   

swierzakldz napisał/a:
złączka jest nietypowa, próbowałem wymienic ogolnie radio na 1 din, ale zwatpiłem po tym jak zobaczyłem kostke, jak znajde gdzieś zdjęcie to podrzuce, w każdym badz razie jak pytałem sie o kostki iso do nowych modeli to proponuja stara kostke iso, i wmawiaja ze ta bedzie pasowac, jak pojechałem do sklepu z cześćiami z elektronika i zobaczyli kostke to mowili ze ciezko ja zdobyc, szukałem na forach i po sklepach ale gdybyś chciał zmieniac na inne radio nie fabryczne to ciezko acz kolwiek pewnie do wykonania u jakiekos magika


Taka kostka:

 
     
swierzakldz 

Model Samochodu: Opel Zafira 2.2 DTI 2004r
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 35
Skąd: Łódź
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2013-07-04, 07:52   

no własnie nie ona jest bardziej szersza.... jeśli taka sie znajdzie to ja poprosze o namiar to chetnie tez zamówie tylko kolejne pytanie pytanie jak w aveo 2011 odłączyć kabel od radia....czy on jest na sile wkładany czy musze go uciac...
 
     
Kaczy.mk 
Michał


Model Samochodu: Cruze SW 2.0D LTZ :)
Pomógł: 7 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Gru 2012
Posty: 232
Skąd: Warszawa
Poziom: 14
HP: 0/426
 0%
MP: 203/203
 100%
EXP: 8/33
 24%
Wysłany: 2013-07-04, 08:01   

Na alledrogo jest całkiem sporo tego ustrojstwa:

Kostki, złączki itp


Czy o taką Ci chodzi:

AlleDrogo

_________________
Można? Można: 201KM / 449Nm :)
 
     
swierzakldz 

Model Samochodu: Opel Zafira 2.2 DTI 2004r
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 35
Skąd: Łódź
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2013-07-04, 08:37   

taka kostke własnie kupiłem i ona nie pasuje...
 
     
Gandalf230 

Model Samochodu: Chevrolet Aveo
Wiek: 38
Dołączył: 09 Lut 2012
Posty: 93
Skąd: Łódź
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 12/19
 63%
Wysłany: 2013-07-04, 22:57   

podjedz do media lub saturna, kup tam radio - zamontuja ci za free razem z kostka
 
 
     
swierzakldz 

Model Samochodu: Opel Zafira 2.2 DTI 2004r
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 35
Skąd: Łódź
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2013-07-05, 21:39   

wiem jak montuja radia w saturnie czy w media, pracowałem w jednym z nich...jeszcze jak był jeden koles co montował to wszystko bylo oki a teraz od niechcenia, a w media nie maja zreszta takiej kostki, ktora by pasowala
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-07-05, 21:47   

swierzakldz napisał/a:
taka kostke własnie kupiłem i ona nie pasuje...


ktora
 
     
swierzakldz 

Model Samochodu: Opel Zafira 2.2 DTI 2004r
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 35
Skąd: Łódź
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 8/11
 72%
Wysłany: 2013-07-06, 15:23   

ta która pokazał kaczy.mk, ta która ty pokazałes powinna byću mnie w aucie szersza po bokach a nie wieksza gora dol,
 
     
mirczas1987 

Model Samochodu: Aveo
Wiek: 33
Dołączył: 17 Wrz 2013
Posty: 11
Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 1/8
 12%
Wysłany: 2013-09-17, 14:58   

Witam. Mam Aveo T300 z 2011 wersja LTZ
Mam pytanie czy wie ktoś czy w radiu można ustawić język polski mam auto sprowadzone z Zagranicy i napisy mam po Niemiecku, chciałem połączyć radio z moim telefonem ale nie mogę tego zrobić, czy jest ktoś w stanie mi pomóc, dzwoniłem do salonu ale oni też nie byli w stanie powiedzieć jasno czy można to ustawić z pozycji menu w radiu czy trzeba go podpinać pod komputer

A jeszcze jedno nie mam książki użytkownika. Jeżeli ten temat był kiedyś poruszany a ja jestem na niewłaściwym temacie to przepraszam jestem nowym użytkownikiem
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-09-17, 15:29   

mirczas1987 napisał/a:
Witam. Mam Aveo T300 z 2011 wersja LTZ
Mam pytanie czy wie ktoś czy w radiu można ustawić język polski mam auto sprowadzone z Zagranicy i napisy mam po Niemiecku, chciałem połączyć radio z moim telefonem ale nie mogę tego zrobić, czy jest ktoś w stanie mi pomóc, dzwoniłem do salonu ale oni też nie byli w stanie powiedzieć jasno czy można to ustawić z pozycji menu w radiu czy trzeba go podpinać pod komputer

A jeszcze jedno nie mam książki użytkownika. Jeżeli ten temat był kiedyś poruszany a ja jestem na niewłaściwym temacie to przepraszam jestem nowym użytkownikiem


A szukales tutaj wiedzy potrzebnej
 
     
mirczas1987 

Model Samochodu: Aveo
Wiek: 33
Dołączył: 17 Wrz 2013
Posty: 11
Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 1/8
 12%
Wysłany: 2013-09-17, 17:31   

Czytałem ten link, ale nigdzie nie był mowy o zmianie języka bo w książce jest założenie że auto jest kupione w Polskim salonie i z automatu jest polskie menu
Ale dzięki za zainteresowanie będę starał się jakoś rozwiązać ten problem, mam nadzieje ze nie trzeba będzie udawać się do salonu i podłączać auto do kompa.
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-09-17, 19:43   

mirczas1987 napisał/a:
Czytałem ten link, ale nigdzie nie był mowy o zmianie języka bo w książce jest założenie że auto jest kupione w Polskim salonie i z automatu jest polskie menu
Ale dzięki za zainteresowanie będę starał się jakoś rozwiązać ten problem, mam nadzieje ze nie trzeba będzie udawać się do salonu i podłączać auto do kompa.


Ej poszukaj dokladnie:

Instrukcja Aveo strona 86 a potem 91.

Jak to jest to sprawdzisz mi cos w salonie w Szwajcarii
 
     
mirczas1987 

Model Samochodu: Aveo
Wiek: 33
Dołączył: 17 Wrz 2013
Posty: 11
Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 1/8
 12%
Wysłany: 2013-09-17, 22:07   

Już mam znalazłem dzięki wszystkim za pomoc
jestem pozytywnie zaskoczony bo auto niby ze Szwajcarii a język polski miał do wyboru :->
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: