Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2013-07-21, 22:39
B??dy w odtwarzaniu MP3 Aveo T300
Autor Wiadomość
Adonay 

Model Samochodu: Aveo T300 LT Sedan
Dołączył: 06 Lip 2013
Posty: 17
Skąd: Gliwice
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 7/8
 87%
Wysłany: 2013-07-21, 10:47   Błędy w odtwarzaniu MP3 Aveo T300

Witam,

czy u kogoś również występuje chrząkanie i krztuszenie się plików mp3 z portu USB ? Dzisiaj przetestuję jeszcze CD, ale problem jest uciążliwy. Dwa różne pendrivy, różne mp3, które nie mają błędów w komputerze, a radyjko ciągle wydaje irytujące dźwięki (po kilka razy na każdy utwór). Help :)
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 49
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-07-21, 12:49   Re: Błędy w odtwarzaniu MP3 Aveo T300

Adonay napisał/a:
Witam,

czy u kogoś również występuje chrząkanie i krztuszenie się plików mp3 z portu USB ? Dzisiaj przetestuję jeszcze CD, ale problem jest uciążliwy. Dwa różne pendrivy, różne mp3, które nie mają błędów w komputerze, a radyjko ciągle wydaje irytujące dźwięki (po kilka razy na każdy utwór). Help :)


Miałem to samo w Cruze, ale bardziej winiłem sam plik niz urzadzenie odtwarzajace
 
     
tomekrus 

Model Samochodu: Aveo T300 4d 1,2 86KM LT
Pomógł: 2 razy
Wiek: 37
Dołączył: 13 Sie 2012
Posty: 131
Skąd: WY
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 11/22
 50%
Wysłany: 2013-07-21, 23:10   

u mnie takie problemy nie występują
_________________
 
     
Adonay 

Model Samochodu: Aveo T300 LT Sedan
Dołączył: 06 Lip 2013
Posty: 17
Skąd: Gliwice
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 7/8
 87%
Wysłany: 2013-07-24, 10:58   

Ok, na płycie nie było błędów, więc zacząłem kombinować. Okazało się, że port czy samo radio raczej jest wyczulone na niesformatowane dokładnie pamięci. Oczywiście obsługuje tylko FAT i FAT32, ale trzeba zrobić format, a nie zwykłe kasowanie.
 
     
AdamT

Model Samochodu: 3210
Dołączył: 01 Kwi 2012
Posty: 79
Skąd: 123
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 14/16
 87%
Wysłany: 2013-07-24, 14:39   

Przy tego typu urządzeniach ważne jest aby wielkość klastra podczas formatowania ustawić na 32KB.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: